Türk futbolunun 'asırlık çınarı' alarm veriyor! Borç 1 milyar TL’ye ulaştı: Aday yok!

Altay’da yapılan genel kurulda yönetime aday çıkmazken, başkanlık seçimi ileri bir tarihe ertelendi ve kulübün güncel borcunun 1 milyar TL’yi geçtiği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2026 11:15 GÜNCELLEME 12.05.2026 12:52 ALT LİGLER
Türk futbolunun 'asırlık çınarı' alarm veriyor! Borç 1 milyar TL’ye ulaştı: Aday yok!
Türk futbolunun 'asırlık çınarı' alarm veriyor! Borç 1 milyar TL’ye ulaştı: Aday yok!

Altay’da yapılan genel kurulda yönetime aday çıkmazken, başkanlık seçimi ileri bir tarihe ertelendi ve kulübün güncel borcunun 1 milyar TL’yi geçtiği açıklandı.

İzmir’in köklü kulüplerinden Altay, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşamaya devam ediyor.



YÖNETİME TALİP YOK

Geçtiğimiz sezon son haftada kümede kalmayı başaran siyah-beyazlı kulüpte, İzmir Atatürk Stadı Faal Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetime talip çıkmadı.

Genel kurula yalnızca 93 üyenin katılması dikkat çekerken, toplantıda Altay’da görev yapan Hüseyin Kanlı ve yönetim kurulu mali ve idari açıdan ibra edildi. Ancak yönetime ve başkanlığa aday çıkmaması nedeniyle seçimlerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

Öte yandan genel kurulda kulübün güncel borcunun 1 milyar 28 milyon 600 bin 19 TL olduğu açıklandı.


 

KAYNAK : İHA
Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Misafir 11 dakika önce Şikayet Et
    Bu tablo nasıl toplanıyor. Rakamların toplamı 2milyar ₺ yakın çıkıyor. Bu kadar borç yapılırken bu yöneticiler neredeydi acaba. bu kulüpten önce devlet alacaklarını tahsil etmeli
    Cevapla
  • Ayazagalı 28 dakika önce Şikayet Et
    Turk futbolunun kurtuluşu yok. Çözüm nedir biliyormusunuz... Kanun çıkarıp seçilen başkanların kendi dönemlerinde yapmış olduğu borçlardan sorumludur. Borç o yönetime aittir . Şimdi varsa baba yiğit gelsin seçilsin. Ne olacak atlaya ın borcu nerede o borç yapanlar kim hesap verecek. Koca bir sıfır.
    Cevapla
  • Sakarya-Fırat..... 44 dakika önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin : Futbol kulüpleri soygun yerine dönüştü...
    Cevapla
  • fxnope 46 dakika önce Şikayet Et
    Bu klupler bu borcu yaptiranlara odetsin lig sonuncu su takim 20 milyon eur borcu var diger ulkelerle kiyaslayalim
    Cevapla
  • enerjisinan35 50 dakika önce Şikayet Et
    beni aday olarak gösterin 7.sezon 1.lig garanti demedi demeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR