Acun Ilıcalı 1. Lig'den Premier Lig'e transfer yapıyor! Fenerbahçe detayı...
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Premier Lig ekibi, Trendyol 1. Lig ekibi Kayserispor'da forma giyen Deniz Eren Dönmezer'i kadrosuna katmak istiyor.
GİRİŞ 22.07.2026 14:45
GÜNCELLEME 22.07.2026 14:48
ALT LİGLER
Premier Lig'in yeni ekibi Hull City, transferde rotasını Türkiye’ye kırdı. İngiliz ekibinin patronu Acun Ilıcalı'nın, TFF 1. Lig'de mücadele eden Kayserispor’un genç file bekçisini kadrosuna katmak için harekete geçtiği kaydedildi.
HULL CITY KAYSERİSPOR İLE PAZARLIKLARA BAŞLADI
Hull City Yönetimi, Kayserispor forması giyen 18 yaşındaki genç kaleci Deniz Eren Dönmezer’i transfer etmek için kolları sıvadı. İki kulüp arasında resmi görüşmelerin başladığı ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

İLK MAÇINA 15 YAŞINDA FENERBAHÇE KARŞISINDA ÇIKMIŞTI
Geçtiğimiz yaz Adana Demirspor’dan Kayserispor’a imza atan genç eldiven, sarı-kırmızılı forma ile 3 resmi karşılaşmada görev yaptı ve kalesinde 4 gol gördü. Dönmezer, henüz 15 yaşındayken Adana Demirspor formasıyla Süper Lig’de ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında çıkarak adından söz ettirmişti.
YORUMLAR 1
-
Dobra 57 dakika önce Şikayet EtAcun seni sevmiyoruz Fenerbahçe yöneticiliğinde gerçek kişiliğini ortaya serdiğinden beri ama tansferin mantıklı duruyor, bu genç çocuk için de iyi olurBeğen