TFF 3. Lig'e kadar düştüler! 72 yıllık kulüp satılıyor
Türk futbolunun köklü kulüplerinden Adanaspor'da yönetim değişikliği için harekete geçildi.
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Adanaspor'da kötü gidişatın ardından yönetim değişikliği gündeme geldi. Sezonun ilk 5 karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrılan turuncu-beyazlı ekipte mali, idari ve sportif sorunlar devam ederken kulübün yeniden el değiştirebileceği öne sürüldü. Başkan Ergin Göleli'nin kulübü devretmeye hazırlandığı, satış sürecine ilişkin görüşmelerin hız kazandığı belirtildi.
İŞ İNSANI UĞUR ÖZDEMİR DEVREYE GİRDİ
Adanaspor'u satın almak için girişimlerde bulunan ismin iş insanı Uğur Özdemir olduğu öğrenildi. 72 yıllık kulübün yönetimini devralmak isteyen Özdemir'in mevcut yönetimle görüşmeler gerçekleştirdiği ve taraflar arasındaki temasların olumlu ilerlediği ifade edildi. Henüz resmi bir anlaşma açıklanmazken görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.
ART ARDA 2 LİG DÜŞTÜLER
Ergin Göleli, 2024-2025 sezonun ortasında Adanaspor'u Akgül ailesinden satın almıştı.
Turuncu-beyazlılar o dönem TFF 1. Lig'de mücadele ederken devir sonrası mali kriz başladı.
TFF'den gelen cezalar ve giden futbolcular nedeniyle zor duruma düşen Adanaspor art arda 2 lig düştü. 72 yıllık kulüp şimdi de TFF 3. Lig'de zor günler geçiriyor.