Arap prens, Twitter'ın ortağı oldu!

Bugün resmi kaynaklarca yapılan bir açıklamayla mikro blog sitesi Twitter’ın yüzde 3'ünün satıldığı bildirildi. Arap prensi Twitter'ın yüzde 3'ü için ne verdi dersiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2011 00:11 GÜNCELLEME 20.12.2011 00:11 İnternet
Arap prens, Twitter'ın ortağı oldu!
Arap prens, Twitter'ın ortağı oldu!

Sosyal ağların gözde isimlerinden Twitter cephesinde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Yakın bir zamanda yeni tasarımını hayata geçiren site, daha sonra iPhone ve Android yazılımlarını da güncelledi.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre servisin yeni yüzü konuşulmaya devam edilirken gün içerisinde yapılan basın bildirisi gündeme bomba gibi düştü.

Açıklamaya göre Suudi Arabistanlı bir prens, sürpriz bir atakla 300 milyon dolarla sosyal ağ sitesinin bir bölümünü satın aldığını açıkladı.

Twitter nedir, nasıl kullanılır?
Öğrenmek için tıklayın.

Popüler siteye 300 milyon dolar yatırım yaptığını açıklayan Alwaleed bin Talal, Twitter'ın yeni ortaklarından biri oldu.

Yeni medya düzeninin internete kaydığını ve mikro blog'un gelecekte daha önemli bir rol alacağını söyleyen Talal, bu yüzden yatırım yaptığını açıkladı.

Ayrıca Apple, Time Warner, Citi Group, Motorola ve Fox News gibi önemli isimlerin de hisselerini elinde bulunduran iş adamının yatırım anlamında tecrübeli olduğunu ve Forbes'a göre dünyanın en zenginler listesinde 26. sırada yer aldığını belirtelim.

Bu satın alma için ne dediler?

(ShiftDelete.Net)

YORUMLAR 2
  • Musa Turan 14 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu parayı nerden lazanıyor?. Allah vermiş petrolü amerikaya satıp satıp yiyor da bu şeyh takımına mı vermiş petrolü? Oradaki halkın hiç mi hakkı yok?
    Cevapla
  • ali 14 yıl önce Şikayet Et
    arap eli deymişse ben yokum. Şu arap milletinden tiksiniyorum, el attıkları hiç birşeyde hayır gelmez, artık twitterı kullanmayacağım, ııyy
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR