Koç'tan Hürriyet'in haberine sert tepki

Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Hürriyet'in yaptığı algı operasyonuna tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2015 03:43 GÜNCELLEME 16.11.2015 09:25 İş Dünyası
Koç'tan Hürriyet'in haberine sert tepki
Koç'tan Hürriyet'in haberine sert tepki

B20 Zirvesi sonunda B20 Çalışma Grubu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Ali Koç, Fiba Grubu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Coca Cola Dünya Başkanı Muhtar Kent, B20 görev güçlerinin basın toplantısında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantı sonunda oturumu yöneten Hisarcıklıoğlu'ndan söz isteyerek, mikrofonu alan Ali Koç, "Bunu söyleyip söylememe konusunda toplantı boyunca düşündüm. Sonunda söylemeye karar verdim. Toplantı esnasında telefonuma, pek çok mesaj, mail düştü. Hürriyet Gazetesi'nin internet sitesinde sabah cumhurbaşkanımızı dinlerken çekilmiş hoş olmayan bir fotoğrafı koymuşlar. Hepimiz aynı gemideyiz. Ben bu şekilde haber yazılmasını çok ucuz ve yakışıksız görüyorum. Daha sonra haberi kaldırmışlar. Ancak bu tarz habercilik çok yakışıksız. Daha fazla da bir şey söylemeyeceğim" açıklamasında bulundu.

Hürriyet'in internet sitesinde yer alan bir fotoğrafta, patronlar sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ciddiye almıyor gibir bir algı yaratılmaya çalışılırken, söz konusu fotoğraf daha sonra kaldırılmıştı. 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Hep asgari ücretin 1300 TL olmasından kaynaklanıyor bunlar ?... asgari ücretin Net 1300 TL olması fena koydu bunlara.:)
    Cevapla
  • mevhibe inal 8 yıl önce Şikayet Et
    Fikir keşke olsaydı, yerli değil. Sistemin adamı MOON söyledi daha önce. Anti-Tekel, Anti-Kapitalist guruplar uyarmıştı. Tekel Şirketler anti-tekel, GMO kullanan Şirketler anti-GMO vb guruplar kuruyor diye. Maksat "herkesi" kontrol altında tutmak.
    Cevapla
  • Enteresan! 8 yıl önce Şikayet Et
    Dış dünyada Kapitalistler
    Cevapla
  • TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke tüm iş adamlar Ali Koç gibi olsa işçi hakları ve tüm sosyal haklar Koç Holding çalışanları ,Avrupa düzeyinde TÜRKİYE DE Koç çalışanlar insanca yaşıyor ALLAH Koç ailesinden razı olsun iyi ki varsın ALİ KOÇ
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    biz bunları çook iyi biliriz.. sen de öğren artık ali bey. bu millet neler çekti bunların algılarından..sen yeni nesilsin. dedeniz vehbi beyle aynı kandansınız. o cumhuriyetin ilk yıllarını yaşadı..neler gördü. siz de son 25 yılı yaşadınız ve neler gördünüz.aman bunları şımartmayın. tayyip beye neler ettiler ve hala ediyorlar görünüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR