Kadın patronlar güç birliği yapacak

İş dünyasındaki sivil toplum kuruluşlarının kadın yöneticileri Refleks Gazetesi’nde "Adana’da iş kadını olmak" konulu toplantıda bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2011 14:15 GÜNCELLEME 28.11.2011 14:15 İş Hayatı
Kadın patronlar güç birliği yapacak
Kadın patronlar güç birliği yapacak

Adana’da iş kadınlarının üyesi olduğu tüm STK’ların ilk kez bir araya geldiği toplantıda güç birliği yapma kararı alındı.

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Özler, Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Elif Doğan Türkmen, Başkan Yardımcısı Sema Soykan, Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu(BPW) Adana Kulübü Başkanı Filiz Yaldız, Başkan Yardımcısı Nilgün Ekmekçi, Adana Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİD) Sayman Üyesi Erbil Eroğlu, Adana Soroptimist Kulübü Başkan Yardımcısı İdil Boyar, Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Duygu Sezginer, Başkan Yardımcısı Bengü Topal’ın katıldığı toplantıya moderatörlük yapan Refleks İmtiyaz Sahibi Esra Özden, Adana’da iş kadınlarının güç birliği yapmasıyla yeni bir döneme girilebileceğini söyledi.

Adana iş dünyasında 6 kadın STK başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda güç birliği kararı alınmasının son derece önemli olduğuna dikkat çeken Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve BPW Başkan Yardımcısı Esra Özden, “Çok başarılı iş kadınlarına sahibiz. Adana ekonomisinde kadın ağırlığı arttıkça STK’ları ve bu STK’ların gücü de artıyor. Bu durum kentimizin sosyo-kültürel yapısını çok olumlu yönde etkiliyor. Kendi işlerini yaparken kentinin gelişimine katkı sağlama adına gönüllü olarak STK çatısı altında bir araya gelen iş kadınları yeni girişimci adayları için de örnek oluyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda gücümüzü birleştirip, ortak aktiviteler yapma kararı aldık. Bu durumun meyvesini kısa sürede almaya başlayacağız” dedi.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR