Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisarspor galibiyetinin ardından şampiyonluk açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2019 18:51 GÜNCELLEME 03.02.2019 18:51 İstanbul Başakşehir
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri!
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisarspor'u 3-0 yenip 8 puan farkla lider oldukları maçın ardından konuştu.

Abdullah Avcı'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

''RAKİPTEN 3 KM DAHA ÇOK KOŞTUK''

Bugün kazandık mutluyuz ama yarın başka bir gün başlayacak. Aynı takım, 3 hafta üst üste kazanıyor, bu sevindirici. 2-0 olunca oyuncular beklemeye geçti, savunma merkezi iyi oynadı. Rakipten 3 km daha koştuk.

''ŞAMPİYONLUĞA GİDERKEN...''

İkinci yarının ilk 3 haftasında 9 puan iyi. Ligin boyu uzun, her maç zor. Bugün kazandık, çok mutluyuz ama oyuna çok odaklı bir takımız. Şampiyonluğa giderken oyunda dalgalanmalar olacaktır ama skoru almak önemlidir. Bugün de skoru aldık.

''RAKİPLE PUAN FARKINI 8 YAPTIK''

Geçen seneden beri ifade ediyoruz. Oyun odaklı ve oyunun içinde kalarak bütün camia, şampiyonluğu çok istiyor. Konuşmak için daha erken. Rakiple puan farkını açmak istiyorduk, bugün itibariyle açtık. 8 puan fark yaptık. Oyunun hep içinde olacağız.

''HARİKA BİR GRUBUMUZ VAR''

Buradan gidenler, her zaman mutlu ayrıldılar, Onlara teşekkür ediyoruz. Visca bugün 3 asist yaptı, çok önemliydi. Demba Ba ilk golünü attı. Robinho, oyun kalitemizi yükseltti. Harika bir oyuncu grubumuz var.

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • ........ 5 yıl önce Şikayet Et
    Dort yillik takimdan ne bekliyorsunuz . Yuz yillik takimlardan gs den baska uefa kupasini alan var mi Biraz sabirli olun b.sehir boyle giderse onumuzdeki yillarda en iyi sekilde temsil edecek tr yi O zaman ne diyeceksiniz bu takima bilmiyorum.
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    eger verdiğim vergilerden 1 tl bile bu takima gittiyse haram zikkim olsun.
    Cevapla
  • ozgur ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Proje takimi basariyor, proje gerceklesiyor, Turk futboluna seyircisiz bir kulup truva ati misali sokuldu, sanki Turkiyede futbol kulubu eksikligi vardi. Istanbullunun paralari daha iyi yerlere harcanabilirdi
    Cevapla
  • Haymanali 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah şampiyon olurlar Var geleli bu takimlarin hakki yenilmiyor artik ligde en fazla hakemle maç kazananlarin var a karsi bir halleri var gibi unutmayin bu ligde nice takimlarin hakki yenildi
    Cevapla
  • Kochisar li 5 yıl önce Şikayet Et
    Seneye yedek takim ile sampiyonlar ligine katilirsin artik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR