Yolda mahsur kalan Bayburtlu amcadan İmamoğlu’na tepki
Basın ekspress yolunda mahsur kalan Bayburtlu tır şoförü amca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki göstererek, “İstanbul İstanbul olalı da ne böyle bir belediye başkanı, ne de böyle bir zulüm görmedi” dedi.
İstanbul’un esir alan kar yağışının ardından yüzlerce araç ve tır sürücüsü Basın ekspres yolunda mahsur kaldı. Saatlerce mahsur kalan sürücüler yolun bir an önce açılmasını beklerken ilgisizliğe tepki gösterdi.
“İSTANBUL İSTANBUL OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ”
Saatlerce yolda kalan Bayburtlu tır sürücüsü amca İBB Başkanı İmamoğlu’na tepki gösterdi.
Dün 3.5’tan beri yolda olduklarını aktaran tır sürücüsü, şiveli bir şekilde, “Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmedi’ diye söz vardır. İstanbul İstanbul olalı da ne böyle bir belediye başkanı, ne de böyle bir zulüm görmedi. Ne bir bardak su, ne bir parça ekmek Şoför arkadaşlar desin ki; geldiler aldık yedik. Sabahtan vatandaş orada tutmuş tenceresi ile çorbayı kaynatmış bardak bardak dağıtıyor. Allah razı olsun ondan. Ama İstanbul’u da bu hallere getirenlere bir şey demiyorum Allah’ım kendi başlarına felaketlerini getirsin inşallah. Eğer 20 santim kar varsa benim yüzüme tükür. Ne tuzlaması ne bir şey. Bir karış buz oldu” dedi.
-
Bahadır 4 yıl önce Şikayet EtKardeşim yoldaki 5 cm yok ama otobüs de yo seferler iptal Her şey çok güzel donacakBeğen
-
Bülent 4 yıl önce Şikayet EtTalihi kişiyi bazen göklere çıkarırda yere vurur demişler diye bir söz var. Tam olarak İmamoğlundan bahsetmiş gibi, talih ona bir İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı vererek yüksek bir noktaya çıkardı şimdi de oradan küt diye yere çaktı daha da yerin dibine gireceği günler uzakta değil gibiBeğen
-
TRABZONLU 4 yıl önce Şikayet Etekrem ve ekibi hirsizliktan vakit bulup is yapamiyor ki...Beğen Toplam 1 beğeni
-
s.uysal 4 yıl önce Şikayet EtParalar hdplilere aktarılınca yollara tuz alacak kepçe salacak para kalmadı ye ekrem ye !....Yemişken yenir.Nasıl olsa bir defa daha kazanamayacaksın.Her şey nasıl oluyor?.Çok güzel mi çok berbat mı bunun kararını İstanbullu versin...Beğen Toplam 1 beğeni
-
ADNAN 4 yıl önce Şikayet EtGezi olayları başladığında zulüm 1453 diye yazanlar işte bu zulüm hemde imamoğlu dan bir zulüm ama şu da var ALLAH size bir fırsat verdi şimdi anladınız mı yanı bir uyarı uyanın rüya dan...Beğen Toplam 5 beğeni