Esenler'de yaz akşamları başladı

Esenler Belediyesi, uzun geçen yaz akşamlarını bu yıl da bir dizi etkinlikle renklendirecek. Esenlerliler bu yaz konserler, açık hava tiyatro festivali ve yazlık sinema ile keyifli saatler geçirecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2022 15:30 GÜNCELLEME 28.07.2022 15:30 ÜLKE'DE BUGÜN
Esenler'de yaz akşamları başladı
Esenler'de yaz akşamları başladı

Kültür ve sanatın başkenti Esenler, her yıl olduğu gibi bu yaz mevsimini de birbirinden güzel etkinliklerle taçlandıracak. Konserler, açık hava tiyatro festivali ve yazlık sinema ile Esenler’in dört bir yanı müzik ve eğlenceye doyacak. Esenler sakinlerine açık havada sinema keyfi yaşatacak yazlık sinema 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde, Açık Hava Tiyatro Festivali ise Dörtyol Meydanı’nda gerçekleşecek. 

MİNİKLER DE UNUTULMADI

Esenler Yaz Akşamları, Albayrak Spor Kompleksi’nde gerçekleşen İlker Yakın konseriyle start verdi. 7’den 70’e herkesin katıldığı konserde Yakın, en sevilen parçaları seslendirdi. Konserde minikler de unutulmadı. Çocuklara özel ikramların yapıldığı konser dizisi, Esenler’in farklı sokaklarında devam edecek.

 

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR