Küçükçekmece’de korkutan görüntüler! Temel kazısı yapılırken yol çöktü

İstanbul Küçükçekmece’de bir inşaatın temel kazısı sırasında kaldırımda ve yolda çökme meydana geldi. Çökme sonrasında kaldırımda ve yolda derin yarıklar oluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2022 13:49 GÜNCELLEME 30.08.2022 13:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Küçükçekmece’de korkutan görüntüler! Temel kazısı yapılırken yol çöktü
Küçükçekmece’de korkutan görüntüler! Temel kazısı yapılırken yol çöktü

Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde bir inşaat firmasının temel çalışması sırasında yolda çökme meydana geldi. Kaldırımda ve yolda derin yarıklar oluşurken inşaatın içinde de istinat duvarlarında kısmı çekmeleri meydana geldi. Yolun çöken kısmına ve kaldırıma duba ile şeritler çekildi. Vatandaşların çökme tehlikesi bulunmasına rağmen yoldan ve kaldırımdan geçmeye devam ediyor. Yol ve kaldırımda oluşan yarık ve çekmeleri ise drone ile havadan görüntülendi. Yolun tehlikeli olduğunu söyleyen Şuayip Yanmaz “Yol çok tehlikeli her an kayıp gidecek gibi duruyor. İki üç karış yarılmış. Her an göçebilir hiç bir tedbir alınmamış. İstanbul’da bakımda yok. Yol alttan gitmiş zaten buradan kimse geçmese de diğer tarafı da göçebilir. Allah kolaylık versin burada yaşayanlara” dedi. 

"BİNALARIN TAMAMI RİSK ALTINDA"

Evlerinde risk altında olduğunu söyleyen bir vatandaş, "Yaklaşık iki aydır burada inşaat devam ediyor. burası daha önce bir tır garajıydı. bir inşaat şirketi buranın komplesini aldı. Bir iki haftadır burada bir çöküntü meydana geldi. Kaldırımlardan başladı bu çöküntü  sonra yolun çöktüğünü görüyoruz. Binaların tamamı risk altında. Şantiyeden dolayı burada bir göçük var ve binaların tamamı risk altında.  Sürekli araç trafiği var" diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR