Denizde kaybolan gençten acı haber! Cansız bedeni bulundu

Şile’de dün sabah saatlerinde arkadaşıyla birlikte yüzmek için denize girerek boğulan 2 gençten birinin cesedi bulundu. 22 yaşındaki Baran Çiçek’in cansız bedenine sahildeki kayalıklarda ulaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 15:58 GÜNCELLEME 03.09.2022 15:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Denizde kaybolan gençten acı haber! Cansız bedeni bulundu
Denizde kaybolan gençten acı haber! Cansız bedeni bulundu

Şile’de İmrenli plajında dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, 22 yaşındaki Deniz Baran Çicek ile 24 yaşındaki Beytullah Can Arslan, sabah saatlerinde yüzmek için denize girdi. Denizde dalgalara kapılarak gözden kaybolan şahısları fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen can kurtarma ve dalgıç ekiplerinin denizde yaptıkları arama kurtarma çalışmaları sırasında, denizde boğulan Beytullah Can Arslan’ın cansız bedeni sahildeki kayalıklarda bulundu.

Deniz Baran Çiçek'in de cansız bedeni bugün yapılan arama çalışmaları sırasında denizin açıklıklarında bulundu. Gencin cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR