Bisküvi çaldı, dayak yedi! Çocuğu mahalleli kurtardı: “Bir tane bisküvi çaldım abi”

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen olayda bakkaldan bisküvi çalan bir çocuk iş yeri sahibi tarafından dövüldü. Mahalle sakinlerinin kurtardığı çocuk kendini “Bir tane bisküvi çaldım abi” diyerek savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2022 15:34 GÜNCELLEME 17.09.2022 15:34 ÜLKE'DE BUGÜN
 Bisküvi çaldı, dayak yedi! Çocuğu mahalleli kurtardı: “Bir tane bisküvi çaldım abi”
Bisküvi çaldı, dayak yedi! Çocuğu mahalleli kurtardı: “Bir tane bisküvi çaldım abi”

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan bir bakkala müşteri gibi giren çocuk, bir tane bisküvi çalarak kaçmaya başladı. Çocuğun kaçtığını gören bakkaldaki gençler ise peşinden koşarak çocuğu yakalayıp darp etti. Kavgayı gören mahalleli, darp edilen çocuğu kurtarıp kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada bisküvi çalan çocuk yere düşerken, mahalleli darp edenleri sakinleştirmeye çalıştı. Çocuk yerde yattığı sırada, ‘Bir bisküvi aldım abi’ diyerek kendini savunurken, yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MNURİ 1 yıl önce Şikayet Et
    olay bu ise yazıklar olsun sana bakkal efendi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR