Beyoğlu'nda insan sağlığı hiçe sayıldı! Tam 75 çuval...

Beyoğlu'nda deniz polisi tarafından operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında, 75 çuval kaçak mideye ele geçirilirken, şüphelinin asker kaçağı olduğu ve hakkında yakalama kararı olduğu anlaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2024 11:16 GÜNCELLEME 03.10.2024 11:37 ÜLKE'DE BUGÜN
Beyoğlu'nda insan sağlığı hiçe sayıldı! Tam 75 çuval...
Beyoğlu'nda insan sağlığı hiçe sayıldı! Tam 75 çuval...

Edinilen bilgiye göre, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 04.30 sıralarında devriye görevindeyken Kabataş sahil kıyısında bir araca deniz canlısı yüklendiğini tespit etti.

Şüpheli araç durdurulurken, sürücü A.A. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 75 çuval midye ele geçirildi.

Gözaltına alınan kaçak midye avcısı A.A.'nın asker kaçağı olduğu ve hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Yakalanan şüpheli A.A., "Yasak yerde midye avcılığı yapmak" suçundan toplam 26 bin 242 lira para cezası kesildi.

Ele geçirilen çuvallar dolusu midye tekrar canlılığını sürdürebilmesi ve doğal yaşama kazandırılması için denize geri döküldü.

Kaçak olarak toplanan çuvallar dolusu midyelerin İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerin yanı sıra Anadolu illerinde piyasaya sürülmek üzere avlanıldığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR