Bağcılar'da korkutan olay! 5 katlı bir bina yana doğru eğildi
İstanbul Bağcılar'da temel kazısı sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 5 katlı bir bina yana doğru eğildi. Binanın tedbir amaçlı boşaltıldığı öğrenildi.
ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2025 09:47
GÜNCELLEME 07.05.2025 09:59
ÜLKE'DE BUGÜN
Olay saat 22.30 sıralarında Fatih Mahallesi 1868 Sokak'ta meydana geldi.

5 KATLI BİNA YERİNDEN OYNADI
Alınan bilgiye göre, sokak üzerindeki boş arsada yapılan temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi.
Toprak kayması sonrasında arsanın yanındaki 5 katlı bina yerinden oynayarak, arsa yönüne doğru eğildi.

TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI
Binanın diğer tarafında bitişik olduğu bina ile arasında çatlak oluştu.
İhbar üzerine adrese gelen belediye ekipleri, 5 ailenin yaşadığı binanın tedbiren boşaltılarak mühürlenmesine karar verdi.

DETAYLI İNCELEME YAPILACAK
Ayrıca arsada temel atmak için kazılan çukur da kapatıldı. Boşaltılan binada yaşayan 5 aile, yakınlarının yanına yerleştirildi.
Binada daha sonra detaylı incelemelerin yapılacağı öğrenildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
-
misafir 7 ay önce Şikayet Etakıl yokki her önüne gelen mütahit önce o binanın önlemini al kardeşim her inşaat yapımında bu sorunar sürekli oluyor sonrada milleti perişan et.işin içinde kasıtlı bişey yoksa tabiki.Beğen Toplam 2 beğeni