İstanbul'dan Uludağ göründü

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, soğuk ve temiz hava görüş mesafesini artırdı. Bu sayede İstanbul'dan Uludağ'ı görmek mümkün oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2026 16:08 GÜNCELLEME 21.01.2026 16:21 ÜLKE'DE BUGÜN
İstanbul'dan Uludağ göründü
İstanbul'dan Uludağ göründü

Marmara Bölgesi'nde son günlerde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, İstanbul'da görüş mesafesini belirgin şekilde arttırdı.

Adana'daki cinayetin ardından intikam planı çıktı! 17 yaşındaki katilin ilk ifadesiAdana'daki cinayetin ardından intikam planı çıktı! 17 yaşındaki katilin ilk ifadesi

Eskişehir'de 22 büyükbaş hayvanını satan besici dolandırıldıEskişehir'de 22 büyükbaş hayvanını satan besici dolandırıldı

Mihriban'ın katili Büşra'nın ölümünden tutuklanmıştı: Çifte cinayette yeni gelişmeMihriban'ın katili Büşra'nın ölümünden tutuklanmıştı: Çifte cinayette yeni gelişme

İstanbul'dan Uludağ'ın karlı zirvesi göründü.

ULUDAĞ'IN KARLI ZİRVESİ GÖRÜNDÜ 

Havanın açık olduğu sabah saatlerinde, kentin yüksek kesimlerinden bakıldığında Bursa'daki Uludağ'ın karlı zirvesi net şekilde görüldü.

Manzara, vatandaşların ilgisini çekerken ortaya çıkan görüntü birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Siyah/Beyaz 46 dakika önce Şikayet Et
    Bu manzara ayrıca; havaların ne kadar temiz olduğunuda gösteriyor.
    Cevapla
  • Ali 2 saat önce Şikayet Et
    Biz İskenderun'dan Torosları sürekli görüyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR