Bağcılar'da çocuklar ramazan ayını eğlenerek öğreniyor
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan ayı etkinliklerinde çocuklar eski ramazanları yaşarken aynı zamanda da eğlenerek öğreniyorlar.
ABONE OL
Ramazan ayını coşku ve heyecanla karşılayan Bağcılar Belediyesi, etkinliklerinin düzenleneceği belediye binasının içi, dışı ve çevresi ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan simgelerle ve ışıklarla süsledi.
Program için gelen davetliler, ışık tünelinden geçerek alana giriyor.
Takımını kur, sahaya çık! Konya’da 3x3 basketbol heyecanı
Konya Büyükşehir "itfaiye" temalı resim yarışması düzenleyecek! İşte şartlar...
Başkan Altay Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nde incelemelerde bulundu

EĞİTİCİ BİRÇOK AKTİVİTE BULUNUYOR
Alanda çocukları, Nasrettin Hoca ve Keloğlan maskotları karşılıyor. Minikler kendileri için hazırlanan oyun parkında arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak doyasıya eğleniyor. Burada konuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve içecekler de ikram ediliyor.
Bunun yanında kurulan stantlarda ise eğitici aktiviteler yer alıyor. Kimi kara kalem çizimle portresini yaptırıyor kimi de kaligraflara ismini güzel şekilde yazdırıyor. Burada yapılan eserler sahiplerine hatıra olarak veriliyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
BKS Sahne’de ise minikleri sürprizler bekliyor. Çocuklara müzikli drama oyunları, kukla gösterisi, orta oyunu, Karagöz Hacivat tiyatrosu, sihirbaz gösterisi gibi aktiviteler sunuluyor.
Ramazan’ın manevi atmosferini çocuklara yaşatmak amacıyla çocuklara özel etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Çocuklarımızın Ramazan ayını dolu dolu yaşamaları için gayret gösteriyoruz. Hazırladığımız programlarla hem eğleniyorlar hem de Ramazan’ın paylaşma, birlik ve beraberlik ruhunu öğreniyorlar. Geleneksel değerlerimizi en iyi şekilde aktarmak için bu tür programları sürdüreceğiz." dedi.
