İstanbul'da rezidansta kanlı pusu! Cinayet şüphelisi ölü bulundu
İstanbul Büyükçekmece'de bir rezidansta Yasin Binarci’nin (26) hayatını kaybettiği, Mehmet Işık’ın ise yaralandığı silahlı saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Emin Yüksel (22), Bağcılar’da ölü bulundu.
Olay, dün saat 13.30 sıralarında Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir rezidansta meydana geldi.
-
Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, rezidansta silah sesleri duyulduğu yönündeki ihbar üzerine olay yerine gitti.
-
Adresi kontrol eden ekipler, 17’nci kattaki bir dairede Yasin Binarci ve Mehmet Işık’ın silahlı saldırıya uğradığını belirledi.
-
2 kişinin kanlar içinde olduğunu gören polis, sağlık ekiplerine haber verdi.
-
Olay yerine gelen sağlık ekipleri,
-
Yasin Binarci’nin hayatını kaybettiğini belirledi.
-
Yaralı Mehmet Işık ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
-
Rezidansta yapılan aramalarda 3 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
İstanbul'da "tavuk satma" cinayeti! Kasabı sokak ortasında öldürdü
Bayburt'ta işe giden bir vatandaşın peşine tilki düştü
ŞÜPHELİ OTOMOBİLİNDE ÖLÜ BULUNDU
Saldırının ardından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, Bağcılar Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Caddesi’ndeki inşaat alanındaki boş arazide terk edilmiş 06 CJN 835 plakalı bir otomobil buldu. Otomobil içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören polis, sağlık ekiplerine haber verdi.
Sağlık ekipleri, otomobildeki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Yapılan kimlik tespitinde ölen kişinin rezidansta Yasin Binarci’nin hayatını kaybettiği, Mehmet Işık’ın ise yaralandığı silahlı saldırının şüphelisi Mehmet Emin Yüksel olduğunu belirledi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemelerde 2 adet 9 milimetre kovan ile 1 bıçak ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Çalışmaların devamında otomobilin 3 kişi tarafından bırakıldığı ve şüphelilerin yaya olarak kaçtığı belirlendi.
Polis ekipleri, 3 şüphelinin kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

-
Ey İnsannnnnnnn!!!! 1 saat önce Şikayet EtNe oluyor bu insanlara Ölüm var ! ahiret var! Hesap var! Hararetli alevli Cehennem var!! Ne için yaşadın ne için öldün!! sorulacak! Üç günlük yada anlık dünya hayatı için sonsuz ya cennet hayatı ya cehennm hayatı müslüman bir ülkede görülmemesi gereken suçlar, cinayetler vb.veballer! zalimlerin kabirde ve ahirette yardımcıları da yoktur!Beğen Toplam 15 beğeni
