Arkas Spor'da hedef liderlik

Voleybol Erkekler CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Rusya'nın Belogorie takımıyla karşılaşacak Arkas Spor'da basın sözcüsü Uğur Özden, Belgorod'dan lider dönmek istediklerini ifade etti. 

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2015 10:55 GÜNCELLEME 14.12.2015 10:55 SPOR
Arkas Spor'da hedef liderlik
Arkas Spor'da hedef liderlik

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, iki ekibin de grupta ilk 2 maçını kazandığını hatırlattı. Belogorie'nin, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri olduğunu belirten Özden, şunları kaydetti:

"Avrupa'daki performansımızla neler başarabileceğimizi gösterdik. Belogorie'yi mağlup ederek İzmir'e lider olarak dönmek istiyoruz. İzmir-Ankara, Ankara-Moskova ve Moskova-Belgorod uçuşundan sonra, yorucu bir seyahatin ardından rakibimizin karşısına çıkacağız. Oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır."  

Belgorod'da Sports Palace Cosmos'da TSİ 18.00'de başlayacak Belogorie-Arkas Spor maçını, Çek Cumhuriyeti'nden Rine Cinatl ve Polonya'dan Marcin Herbik yönetecek. 

A Grubu'nda Belogorie 6 puanla 1., Arkas Spor 5 puanla 2., Almanya'dan Recycling Volleys 4 puanla 3. ve Bulgaristan'dan Marek Union-Ivkoni puansız 4. ve son sırada bulunuyor. 

Öte yandan Belogorie, grupta 3. haftada 1 Aralık'ta Arkas Spor ile yapacağı maç için İzmir'e gelmemişti. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), yapılamayan maçla ilgili kararını henüz açıklamadı. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR