Karın ağrısıyla hastaneye giden karı-koca, evlerinde ölü bulundu

İzmir Kınık'ta, istifra, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle pazartesi günü hastaneye giden Muzaffer ve eşi Zeynep Kırmızı, evlerinde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2023 09:40 GÜNCELLEME 12.10.2023 09:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Karın ağrısıyla hastaneye giden karı-koca, evlerinde ölü bulundu
Karın ağrısıyla hastaneye giden karı-koca, evlerinde ölü bulundu

Kınık ilçesi Poyracık Mahallesi Kasap Sokak'ta oturan Mustafa Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı, pazartesi günü istifra, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti nedeniyle hastaneye götürüldü. Tedavilerinin ardından evlerine dönen karı- kocadan bir süre haber alamayan kızları Y.K., durumu jandarmaya bildirdi. 

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, dün akşam saatlerinde çiftin oturduğu eve gitti. Kapının açılmaması üzerine eve giren jandarma ekipleri, karı- kocanın hareketsiz olarak yattığını belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Muzaffer ve eşi Zeynep Kırmızı çiftinin yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Çiftin cenazesi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • memo 7 ay önce Şikayet Et
    zehirlenmişler, doktor nasılsa yargılanamaz yasasından dolayı yargılanamaz. Allah rahmet eylesin. yazık savcılara polislere boşuna kürek çekiyorlar. katillerin serbest olduğu ülkede normal.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR