18 günlük evli kadının şüpheli ölümü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ve 18 günlük evli olduğu öğrenilen kadın, eşi tarafından ölü bulundu. Kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 09:17 GÜNCELLEME 28.09.2024 09:20 ÜLKE'DE BUGÜN
18 günlük evli kadının şüpheli ölümü!
18 günlük evli kadının şüpheli ölümü!

İzmir Torbalı'da yaşayan Özge Hançer Girgiç (32), 26 Eylül günü akşam saatlerinde işten eve dönen eşi Hakan Girgiç tarafından yerde hareketsiz şekilde bulundu. Eşini yerde hareketsiz şekilde yatarken gören Hakan Girgiç, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Özge Hançer Girgiç'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olay kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçti.

18 GÜNLÜK EVLİYDİ

Öte yandan Özge Hançer Girgiç ile Hakan Girgiç çiftinin 18 günlük evli olduğu öğrenildi. Özge Hançer Girgiç'in cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken, cenaze dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Talihsiz kadının ölüm nedenini belirlemek için başlatılan çalışma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Emrullahoglu R. 3 hafta önce Şikayet Et
    ÖLEN E ALLAH rahmet eylesin de ölen bayan ın malvarlıgına bakmak lazım veya ailesi varlıklı mı bu zamanda herşey olabilir..nokta
    Cevapla
  • Neva bahar 3 hafta önce Şikayet Et
    Neden olacak aşıdan
    Cevapla
  • Vatandas 3 hafta önce Şikayet Et
    Yaw hee hee
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR