İzmir'de sokak ortasında kadına şiddet!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sokak ortasında bir genç kız erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından defalarca yumruklandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 15:13 GÜNCELLEME 08.10.2024 16:18 ÜLKE'DE BUGÜN
İzmir'de sokak ortasında kadına şiddet!
İzmir'de sokak ortasında kadına şiddet!

Olay, gece saatlerinde Karabağlar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen genç bir kız, erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Şeyhmus K. (27), tarafından sokak ortasında defalarca yumruklu saldırıya uğradı.

O ANLAR KAMERADA

Gürültü seslerini duyan mahalle sakinlerinden birisi ise o anları cep telefonu kamarasıyla kaydetti. 

Görüntülerde Şeyhmus K.'nin kendisine tekme ve tokat atan genç kıza defalarca yumruk attığı ve araya girmek isteyen bir mahalleli ile aralarında kısa süreli itiş kakış yaşandığı görüldü. 

Bu esnada arka cebinden bir cisim çıkarırken cismi düşüren Şeyhmus K., yere düşen cismi alırken vatandaşın kaçtığı, bu esnada motosiklet ile kendilerine yaklaşan kişinin ise olaya hiçbir şekilde müdahale etmediği kaydedildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ DOSYASI BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, saldırgan Şeyhmus K.'yi kısa sürede yakaladı. Çok sayıda suçtan dosyası bulunan ve hakkında yakalama kararı olduğu belirlenen Şeyhmus K., gözaltına alındı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Cenk 1 hafta önce Şikayet Et
    Çakal dağdan inmiş fakat hala dağlı gibi davranır,,,,, Altın semer hikayesi.
    Cevapla
  • orhan 2 hafta önce Şikayet Et
    birşey olmamış gibi kız yine oğlanın peşinden gidiyor bunun gibilerin arasına giripte başını belaya sokmaya gerek yok bence kadir şeker gibi
    Cevapla
  • Türkiyem 2 hafta önce Şikayet Et
    Kadın kiminle takılacağını bilmiyor bırak şikayetci de olmamıştır Müdahelede etmicen böyle bir olaya biri müdahale etti Çocuk ceza evine girdi
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ülkemizin her yerinde suçlu kaynıyor sözde aranıyorlarmış kim arıyormuş da.
    Cevapla
  • Emeklidur 2 hafta önce Şikayet Et
    İyi ki suç dosyası çokmuş.Az olsaydı ne yapardı sonra zavallıcık.Serbest bırakalım da ülkeye biraz daha suç kazandırsın.Bir de madalya verelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR