Yaralı halde bulunmuştu! Biberonla beslenen yavru sincaba bebek gibi bakılıyor

Kahramanmaraş'ın Göksün ilçesinin ormanlık bölgesinde yaralı halde bulunan yavru sincap görevliler tarafından biberonla beslenip adeta bir bebek gibi bakılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2022 17:44 GÜNCELLEME 23.09.2022 17:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Yaralı halde bulunmuştu! Biberonla beslenen yavru sincaba bebek gibi bakılıyor
Yaralı halde bulunmuştu! Biberonla beslenen yavru sincaba bebek gibi bakılıyor

İlçenin ormanlık bölgesinde yaralı bir sincap yavrusu bulan vatandaşlar, hayvanı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Göksun Şefliğine teslim etti. DKMP görevlileri, ilk olarak yavru sincabın yaralarını tedavi ederek eski sağlığına kavuşturdu. Yavru sincabın, doğada yaşayacak duruma gelene kadarki yeni yuvası ise özenle hazırlandı. DKMP şefliği personeli, bu süre zarfında yavru sincabın uyuması için bir kutuya battaniye sererek yatak yaptı. Şefliğin adeta maskotu haline gelen minik sincap, acıktığında da bebek gibi biberonla besleniyor. 

Yavru sincap, şeflik personeli tarafından bakıldıktan sonra doğal yaşamına geri dönecek.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun isde insanlik
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR