Karaman'da cinayet: Karısını boğarak öldürdü!

Karaman'da Mithat Çetinkaya (24), boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi Fatma Çetinkaya'yı (22) boğarak öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2025 09:35 GÜNCELLEME 26.12.2025 10:05 3.SAYFA
Karaman'da cinayet: Karısını boğarak öldürdü!
Karaman'da cinayet: Karısını boğarak öldürdü!

Olay, gece saat 23.00 sıralarında Valide Sultan Mahallesi 202. Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın son katındaki dairede yaşandı.

  • Edinilen bilgiye göre, Fatma Çetinkaya'dan öğle saatlerinden itibaren haber alamayan ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

  • İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, kadının boşanma aşamasındaki eşi Mithat Çetinkaya'nın evine gitti.

  • İtfaiye yardımıyla eve giren ekipler, 2 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Fatma Çetinkaya'nın (22) öldürüldüğü ev.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Yapılan inceleme sonucunda Mithat Çetinkaya'nın, Fatma Çetinkaya'yı boğarak öldürdükten sonra kendisini asarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Bunun üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi.

Adreste gelen çok sayıda polis ekibi de olayın yaşandığı sokakta güvenlik önlemi aldı.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden karı kocanın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

AVUKATLA GÖRŞME BAHANESİ 

Öte yandan, Mithat Çetinkaya'nın evi terk ederek kendi ailesinin yanına giden karısını avukatla görüştürme bahanesiyle eve çağırdığı ileri sürüldü.

Ortaokul öğrencisi tarafından vurulan okul müdürü servise alındıOrtaokul öğrencisi tarafından vurulan okul müdürü servise alındı

Evlenmek için kaçırdığı kocasıyla 15 yıl sonra düğün yaptıEvlenmek için kaçırdığı kocasıyla 15 yıl sonra düğün yaptı

Altın ve paraları alıp sırra kadem bastı: 8 aydır karısından haber alamıyorAltın ve paraları alıp sırra kadem bastı: 8 aydır karısından haber alamıyor

Adana'yı sarsan hadise: Biri engelli iki çocuğunu öldürüp, canına kıydı!Adana'yı sarsan hadise: Biri engelli iki çocuğunu öldürüp, canına kıydı!

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • mursallı 1 saat önce Şikayet Et
    Allah korkusu yok yaptığım yanlış mı doğrumu diyen yok din eğitimi hiç yok tahminim allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • lazoli 3 saat önce Şikayet Et
    boşanmaları kolaylaştırın, hukuk sistemi hızlı olmazsa cinnet her geçen gün büyüyor. kimse evlenmeyecek böyle giderse
    Cevapla
  • Vatandas 4 saat önce Şikayet Et
    Evlilik erkek kız Allah korkusu yoksa evlenmeyin sakın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR