21 milyon euroluk kadroyla Süper Lig'e damga vurdu

Kemal Özdeş'in 21 milyon 150 bin euroluk mütevazı Kasımpaşa'sı, bütçesine rağmen Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esiyor. Son iki haftada Göztepe ve Bursaspor'u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Kasımpaşa, puanını 37'ye yükselterek üst grubu yakaladı ve Avrupa Kupaları'na katılmak için umutlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2018 11:11 GÜNCELLEME 09.04.2018 11:12 Kasımpaşa
21 milyon euroluk kadroyla Süper Lig'e damga vurdu
21 milyon euroluk kadroyla Süper Lig'e damga vurdu

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör Kemal Özdeş, takımına oynattığı göze hoş gelen futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla futbol otoritelerinin beğenisi kazanıyor.

26 Ocak 2018'de Vodafone Park'ta 2-1 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından görevine son verilen tecrübeli hoca, daha sonra hafta içinde yönetim kararıyla Paşa'da yeniden işbaşı yapmıştı. Özdeş'in yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig'de 21 milyon 150 bin euroluk mütevazı kadro değeriyle büyük iş çıkardı.

 

 

İki zorlu deplasmandan 6 puan çıkardı

Son iki haftada Göztepe ve Bursaspor'u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Kasımpaşa, puanını 37'ye yükselterek üst grubu yakalayıp Avrupa Kupaları'na katılmak için umutlandı. Paşa, lider Galatasaray'ı kendi sahasında 2-1 yenmeyi başarmış, Beşiktaş ile sezonun ilk yarısındaki maçta 2-2 berabere kalmıştı.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 3
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    kendisi de çok mütevazi birisi helal olsun yolun açık olsun hocam
    Cevapla
  • Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden olmasın üst taraftaki takımların hali ortada...
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Su adami alir fb nin basina getirirdim Kasimpasa yonetimi bjk ue yenildi diye adami isten kovuyor hey Allahim ya Nolcakti hacim bjk ye 5 mi atmasini bekliyordun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR