Kemal Özdeş: Gol attıkça bozulduk

Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş, 5-2 yendikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2018 22:23 GÜNCELLEME 05.05.2018 22:25 Kasımpaşa
Kemal Özdeş: Gol attıkça bozulduk
Kemal Özdeş: Gol attıkça bozulduk

Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 5-2 yenen Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, farklı galibiyeti ardından konuştu.

''BÖYLE BİR SKOR BEKLEMİYORDUM''

 

 

Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik direktör, ''Bu maçtan önce böyle farklı bir skor beklemiyordum. Maça iyi başlayan taraftık, golü de bulduk. Her gol attığımızda bizim oyunumuz bozulmaya başladı. Trabzonspor'da çok gol pozisyonuna girdi. İkinci yarıda daha çok topa sahip olmak istedik. Top bir o kalede, bir bu kalede oyun anlayışının Trabzonspor'a daha çok yarayacağını oyuncularıma söyledim. Blokları daha sağlam tuttuk, daha sağlam oynadık. Oyunu, ritmi oturttuk. Bu da rakibimizi strese soktu. İstediğimizi aldık.'' dedi.

''İLK 5 HEDEFİ ZOR GÖZÜKÜYOR''

İlk 5 hedeflerinin çok zor olduğunu belirten Kemal Özdeş, ''Trabzonspor çok iyi bir takım. 43 puan yaptık. İki yenilgi, ilk 5 hedeften bizi uzaklaştırmıştı. Matematiksel olarak bitmedi ama ilk 5 çok zor gözüküyor. Gelişmekte olan bir takımız. Gelecek yıl, iskeleti daha sağlam bir takım olacak. Daha az oyuncuya ihtiyacımız olacak. 3 puan aldığımız için mutluyum, Trabzonspor'a da başarılar.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    şenerin attığı golü eleştirdin size karşı etik değil diye ki faul yok tabi topu dışarı atsa şık olurdu kendi futbolcun için hiç birşey demedin direk kırmızı kart yemesi gerekirdi 3 hakem baktı ve göremedi ilginç sizde görmemişiniz söyleyende olmamış demekki yalnız tv den görünüyor 5 attığınızı nasıl anladınız sahalarımızda herkes için aynı adalet olmadıkça bazı takımlar maça göre korundukça türkiyede adaletten söz edemeyiz bu basit bir örnekti ama ts için çok kötü bitti dağıldı 2 de kırmızı kart yedi yazık değilmi adam olsan bunları görür ona göre açıklama yapardın
    Cevapla
  • Reiss 5 yıl önce Şikayet Et
    Lafının başında gol attıkça bozulduk; sonunda da iyice ritmimizi oturttuk diyor. Bence kendi de bilmiyor :)
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kumpas var
    Cevapla
  • Canca53 5 yıl önce Şikayet Et
    Gol atikca bozulmuşmuş yaptiklariniza bir bak geçen hafta şikebahce maçında takimini nasil oynatin bugün nasil oynatin vede geçen hafta şikebahceli şeneri atiği golde topu dişari atmadi diye eleştiren sen bugün ayni pozisyon oldu vede gol le sonuçlandi nede dışarı atirmadin bir konuş.Bugün burak efendi vede hakeme dua edin bize verilen kırmızı kart lari ne hikmetse hemen direk gösterdi size çok comert davrandi bugün bütün turkiyede butur hareketlere direk kırmızı kart verildiğini ilkez trabzonspora karşı uygulandi tebrikler TFF ve MHK ye .
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ula beş golüde hakemmi attı yoksa. Özeti izlimde bakim merak ettim şimdi:))
    Cevapla
  • umut1221 5 yıl önce Şikayet Et
    ağla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR