Forum Kayseri AVM'de kanlı saldırı! 3 kişi bıçaklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesinde çıkan tartışmanın büyümesi sonucu anne ve 2 kızı bıçaklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2025 09:48 GÜNCELLEME 28.02.2025 09:49 ÜLKE'DE BUGÜN
Forum Kayseri AVM'de kanlı saldırı! 3 kişi bıçaklandı
Forum Kayseri AVM'de kanlı saldırı! 3 kişi bıçaklandı

Olay, Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesi'nde bulunan Forum Kayseri AVM'nin bahçesinde meydana geldi. 

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Saldırının gerçekleştiği alışveriş merkezi

3 KİŞİ BIÇAKLANARAK YARALANDI 

Tartışmanın büyümesi üzerine A.P. (19) yanındaki bıçak ile anne M.A. ve kızları S.A. ve Z.B.A.'ya saldırdı.

Anne ve 2 kızı vücutlarının farklı yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile yaralanırken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGAN YAKALANDI 

Olayın ardından kaçan şüpheli A.P. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    çok saçma bir uygulama var avm lerde, içeriye girerken cihazlardan geçiyoruz, tırnak makası bile sokturmuyorlar ama içeride bıçaktan tutun da baltaya kadar satılıyor. ben geçen gün mr. d.ı.y. dan balta aldım avm den çıkarken güvenliğe dedim bak elimde baltayla içeride dolaşıyordum, güvenlik çocuk bile saçmalığın farkında ama ne yapacan işte. Allah akıl fikir versin herkese.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR