Yok böyle canilik! 20 günlük bebeğini döverek öldürdü

Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir anne 20 günlük bebeğini döverek öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2022 17:30 GÜNCELLEME 20.08.2022 17:30 ÜLKE'DE BUGÜN
Yok böyle canilik! 20 günlük bebeğini döverek öldürdü
Yok böyle canilik! 20 günlük bebeğini döverek öldürdü

Mucur ilçesi Solaklı Mahallesinde ikamet eden ve internet üzerinden tanıştıkları öğrenilen D.A. ve Z.A., çiftinin kısa süre önce dünyaya gelen ikinci çocukları, iddiaya göre, M.A.'yı annesi Z.A. dövmeye başladı. Evde yaşanan çığlık sesleri üzerine komşuları giderek yaşanan vahşeti gördü. Polis ekiplerine haber verilmesi sonrası D.A. ve eşi Z.A. gözaltına alındı. Z.A., ilçe emniyet müdürlüğünde verdiği ifade de suçunu itiraf etti. Solaklı Mahallesinde yaşanan olay sonrası ev sahibi H.K., geç geç saatlerde çığlık sesleri duyduklarını ve bebeğin ölümüne üzüldüklerini söyledi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    inançsız ve ahlaksız bir nesil, internet üzerinden tanışıp sadece cinsel birliktelik amacıyla kurulmuş bir birliktelik... sonucun ne olduğunu görüyoruz....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR