Kahramanmaraş 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim’de Başlıyor

“Edebiyat ve şiirin başkenti” Kahramanmaraş, Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim’de başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 20:25 GÜNCELLEME 20.10.2021 20:25 KİTAP
Kahramanmaraş 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim’de Başlıyor
Kahramanmaraş 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim’de Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenecek “Kitap ve Kültür Fuarı” 22 - 31 Ekim tarihlerinde Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) kitapseverleri ağırlayacak. Düzenlenecek fuara 250’den fazla yayınevi katılırken onlarca yazar da okuyucularıyla buluşacak. Birbirinden ünlü yazar ve şairlerin de okuyucularıyla buluşacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.

SEVİLEN YAZARLAR FUARDA

Kahramanmaraş 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’na Sevil Atasoy, Ahmet Mümtaz Taylan, Kemal Sayar, Tarık Tufan, Pelin Çift, Tufan Gündüz, Erhan Afyoncu, Emrah Sefa Gürkan, Bülent Parlak, Ahmet Murat, İsmail Kılıçarslan, Hatice Kübra Tongar, Bahadır Yenişehirlioğlu, İhsan Süreyya Sırma, Sıtkı Aslanhan, Alişan Kapaklıkaya, Hayati İnanç, Nurullah Genç, Melih Tuğtağ, Kahraman Tazeoğlu, Şeyda Betül Kılıç, Yavuz Dizdar, Murat Tavlı ve Yusuf Kaplan katılacak.

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan düzenlenecek fuara ilişkin yapılan açıklamada; “Şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş’ımızda, bu yıl 7. Kitap ve Kültür Fuarı’nı düzenliyoruz. Onlarca yazar, yüzlerce yayınevi ve binlerce kitap ile kültür sanat ikliminin yaşanacağı fuara tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR