Usta kalemler konuk oldu, 'KitapFest'e ziyaretçi akını!

Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belesiyesi tarafından organize edilen; kitap, bilim, sanat, spor, film ve kariyer festivallerinden oluşan SaüFest etkinlikleri hafta sonu da hız kesmeden devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2022 17:06 GÜNCELLEME 14.05.2022 18:54 KİTAP
Usta kalemler konuk oldu, 'KitapFest'e ziyaretçi akını!
Usta kalemler konuk oldu, 'KitapFest'e ziyaretçi akını!

9 Mayıs Pazartesi günü açılışı TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından yapılan KitapFest, yüzden fazla yayın evinin katıldığı, 300m2 kapalı alanıyla Sakarya’nın en büyük Kitap Fuar organizasyonu olarak da dikkat çekiyor.

KitapFest kapsamında düzenlenen imza ve söyleşi programlarına şimdiye 70 usta kalem konuk oldu. İlköğretim ve lise öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği KitapFest’te imza ve söyleşi programlarında 75 yazar daha okuyucu ile buluşacak. Sakarya Üniversitesi rektörlüğünün "Şehir Kampüste Buluşuyor" mottosuyla, tüm kitap severleri üniversite merkez kampüse çağırmasının ardından KitapFest, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünde 18 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan KitapFest’e imza ve söyleşi için gelecek isimler arasında; Beşir Ayvazoğlu, Yavuz Dizdar, Senai Demirci, Merve Gülcemal, Nurullah genç, Mustafa Armağan ve İbrahim Kalın gibi pek çok önemli isim bulunuyor.

Sakarya’nın nitelik ve nicelik bakımından en büyük festivali olan SaüFest, öğrenciler ve Sakaryalılar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor.

YORUMLAR 1
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden kitap fuarlarında fiyatlar ucuz olurdu. şimdi ise ateş pahasi. hem millete kitap okumayi tavsiye edeceksin hem de fiyatları ateş pahasi yapacaksin. sonra da korsana savas açacaksın. kitabi ucuz yap sürümden kazan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR