Yüreğime Akan Gözyaşı'na yoğun ilgi

Eğitimci/Araştırmacı Yazar-Şair Cengiz TEĞİŞ tarafından kaleme alınan ve uzun zamandır üzerinde çalışılan ‘’Yüreğime Akan Gözyaşı’’ kitabı yayımlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2023 12:00 GÜNCELLEME 28.11.2023 12:00 KİTAP
Yüreğime Akan Gözyaşı'na yoğun ilgi
Yüreğime Akan Gözyaşı'na yoğun ilgi

Özel çocuğa sahip öğretmen bir annenin yaşam serüveninin ele alındığı nefes kesen, derin duygular içeren  dramatik ve trajedik gerçek hayat öyküsünün anlatıldığı kitaba ilişkin, Sosyal medya tanıtım ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre; Okurken okuyucunun kendini içinde bulacağı bu gerçek yaşam öyküsünde göz yaşlarına hakim olunamayacağı,   Kitabın üç bölümden oluşmakta olup, bu bölümlerin özel çocuğa sahip ailelerin yaşadığı- geçirdiği- evreleri  içerdiği ifade edildi. US Yayınlarından çıkan kitap; seçkin kitapçılar ve internet satış  sitelerinde yerini aldı. 

 22 Kasım itibariyle yayında olan kitaba olan ilginin sevindirdiği belirtildi . 
Ayrıca yazarın en büyük hayalinin bu kitabın filme çevrilmesini arzu ettigine yer verildi. Çeşitli tv ve internet sitelerinden yazarımıza daha ilk günlerden itibaren röportaj tekliflerinin geldiği ifade edildi. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR