Mahmut Bıyıklı'nın kaleminden Fetih Gemuhluoğlu portresi: Dostluk Rehberi

Yazar Mahmut Bıyıklı'nın Fethi Gemuhluoğlu'nun hayatını anlattığı Diyanet Vakfı Yayınları'ndan çıkan yeni kitabı Dostluk Rehberi/Fethi Gemuhluoğlu okuyucuyla buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 12:06 GÜNCELLEME 24.05.2024 12:41 KİTAP
Mahmut Bıyıklı'nın kaleminden Fetih Gemuhluoğlu portresi: Dostluk Rehberi
Mahmut Bıyıklı'nın kaleminden Fetih Gemuhluoğlu portresi: Dostluk Rehberi

Son yüzyılın öncü şahsiyetlerinden birisi olan Fethi Gemuhluoğlu bereketli bir ömür sürdü. Hayatı boyunca insanları hakikate ve güzelliğe çağırdı. Tavrındaki ve tarzındaki o Allah vergisi içtenlikle gençlerin yüreğine dokundu. Onların istikametlerini belirlemesi hususunda rehber oldu. Gençlerin içindeki saklı cevheri bulup çıkarmaya çalıştı.

Mahmut Bıyıklı bu eserinde ömrünü milletine adayan gönül ve kültür insanı Fethi Gemuhluoğlu’nun örnek hayatına dair önemli notları okuyucuyla paylaşıyor. Özellikle yeni nesillerin Gemuhluoğlu’nu tanıması anlamında kaynak olma özelliği taşıyor.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mehmet Doğan 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok teşekkürler. Allah razı olsun Mahmut Bey. Fethi Gemihlioğlu'nu yaşatmak böyle olur...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR