Dönüşüm: Değişim Seninle Başlar–Yönlendirmeli Meditasyonlarla Kişisel Yolculuğa Rehberlik

Kişisel farkındalık yolculuğunda size rehberlik edecek Naciye Arslan’ın yeni kitabı yönlendirmeli meditasyonlarla içsel dönüşümün kapılarını aralıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2024 15:53 GÜNCELLEME 05.09.2024 15:53 KİTAP
Dönüşüm: Değişim Seninle Başlar–Yönlendirmeli Meditasyonlarla Kişisel Yolculuğa Rehberlik
Dönüşüm: Değişim Seninle Başlar–Yönlendirmeli Meditasyonlarla Kişisel Yolculuğa Rehberlik

Kişisel gelişim yolculuğuna adım atanlar ve bu yolda ilerlemiş olanlar için rehber niteliğinde bir eser: Naciye Arslan’ın yeni kitabı "Dönüşüm: Değişim Seninle Başlar - Yönlendirmeli ve Sesli Meditasyon Teknikleri İle" raflarda yerini aldı. Kendi deneyimlerini ve danışanlarının hikayelerinden kesitleri paylaşan yazar, bu eserle okuyucularına içsel bir dönüşüm vaadinde bulunuyor.

Tilki Kitap tarafından yayımlanan bu eser, yalnızca bir kişisel gelişim kitabı değil, aynı zamanda uygulamalı meditasyon teknikleri ile okuyucuyu bilinçaltı yolculuğuna çıkarıyor. Arslan, uluslararası onaylı yaşam ve nefes koçluğu, NLP (zihin dili programlama) gibi eğitimlerini de bu eserin satır aralarına işleyerek okuyucularına yol gösteriyor.

Kitap, bireysel farkındalığı artırmayı, olumsuz duygularla başa çıkmayı ve hayatın çeşitli alanlarında daha pozitif bir bakış açısı geliştirmeyi hedefliyor. Yönlendirmeli ve sesli meditasyonlarıyla okuyucuya sadece teorik bilgi değil, pratik deneyimler de sunarak, ruhsal yolculuklarını derinleştiriyor.

Yazar hakkında 
Naciye Arslan, 1987 yılında Sakarya'da doğdu. İstanbul'da yaşayan ve 3 çocuk annesi olan Arslan, İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde devlet memuru olarak görev yapmaktadır. Kişisel gelişim alanında uluslararası akredite kuruluşlardan birçok eğitim almış ve bu alanda bir kitap yazmıştır. Misyonu, bireylerde farkındalık yaratarak daha mutlu ve huzurlu bir dünya inşa etmektir. Vizyonu ise değişimin bireyden başlayarak topluma ve dünyaya yayılacağı bilincini aşılamaktır.

 
 
 
 
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR