Nur Viral'den yeni kitap: Hayatta Her Şey var

Sunucu Nur Viral, hayatın tüm yönlerini anlattı "Hayatta Her Şey Var" kitabıyla okuyucuyla buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 12:40 GÜNCELLEME 18.10.2024 12:40 KİTAP
Nur Viral'den yeni kitap: Hayatta Her Şey var
Nur Viral'den yeni kitap: Hayatta Her Şey var

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Nur Viral, bu kez hayatın tüm yönlerini kucaklayan yeni kitabı Hayatta Her Şey Var ile karşınızda. Yıllardır televizyon programında yaşamın iniş çıkışlarını izleyicileriyle paylaşan Viral, şimdi okurlarıyla samimi bir yolculuğa çıkıyor. Hayatın zorlukları, içsel mücadelesi ve bu yolda edindiği kişisel keşifler; tüm içtenliğiyle bu kitapta sizleri bekliyor.

Hayat Yayınları'ndan çıkan ve Nur Viral'in kaleminden gelen "Hayatta Her Şey Var" kitabı okuyucularıyla buluştu. Ünlü televizyon programcısı ve yazar Nur Viral, yeni kitabında hayatın zorluklarıyla başa çıkma yollarını, kişisel deneyimlerini ve kendini yeniden inşa etme sürecini okurlarıyla paylaşıyor. Viral, herkes gibi yaşam mücadelesi içinde kendi hayat yolunu nasıl bulduğunu, karşılaştığı zorlukları ve çözüm önerilerini samimi bir dille anlatıyor.

İMZA GÜNLERİ BAŞLADI

Ekranların samimi ismi Nur Viral, kitabının çıkışı ile birlikte imza günlerine de başladı. İlk imza günü Kocaeli Kitap Fuarı’nda düzenlenen yazarı, yüzlerce okuru yalnız bırakmadı. Saatler süren imza töreninde okuyucuları ile buluşan Viral’in bir sonraki imza günü ise Kayseri Kitap Fuarı’nda 19 Ekim’de. İstanbullu okurlarıyla ise 9 Kasım’da TÜYAP Kitap Fuarı’nda buluşacak.

Kitaptan bir alıntı:

“Hayat bizim için bir deneyimleme süreci ve hayatta her şey bizim için. Televizyon programımın adını bu yüzden Hayatta Her Şey Var diye koymuştuk. Hayat aynamda gördüğüm ve deneyimlediğim şeyler etrafımda seyrettiklerimle birleşti bu kitapta. Ve bir kez daha bana Hayatta Her Şey Var diyerek yeni bir yol açtı.

Kendimi daha iyi keşfetmek için çıktığım bu satırlar arası yolculukta;

Bazen karşımdakine dert anlatır gibi…

Bazen çare üretmeye çalışıp ‘Gel beraber görelim, nasıl çözeriz bunu?’ der gibi…

Hem kendime hem de karşımdakine seslenir gibi…

Sanırım en çok da kendimle konuşarak yazdım bu satırları…”

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR