Hayvanlarını otlatmak için evden çıktı, öldürülmüş halde bulundu

Kocaeli Körfez'de hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan 60 yaşındaki Ali Karataş, ormanda tüfekle başından vurulmuş halde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2023 09:49 GÜNCELLEME 14.06.2023 09:49 ÜLKE'DE BUGÜN
Hayvanlarını otlatmak için evden çıktı, öldürülmüş halde bulundu
Hayvanlarını otlatmak için evden çıktı, öldürülmüş halde bulundu

Olay, akşam saatlerinde Körfez ilçesi Belen Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ormanda bir kişinin başından vurulmuş halde hareketsiz şekilde yerde yattığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan kişinin tüfekle vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri yaptığı çalışmayla hayatını kaybeden kişinin sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için evinden ayrılan Ali Karataş olduğunu tespit etti. Jandarma olayın ardından Ali Karataş’ın cansız bedeninde ve ormanda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Ali Karataş’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ölüm Kader 11 ay önce Şikayet Et
    Dağ başında sizi bulamayacağımızı mı sanıyordunuz ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR