Turistlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Kocaeli'nin Darıca ilçesini gezen turistler, yapılan güzel çalışmalar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2023 12:13 GÜNCELLEME 16.09.2023 15:24 ÜLKE'DE BUGÜN
Turistlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Turistlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Darıca'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezen turistler, Darıca Belediyesi'ne ait balık restoranında da yemek yedi. Restoranda Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile karşılaşan turistler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan güzel çalışmalar için teşekkür etti.

İsmi öğrenilemeyen bir turist, "Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a bu alanı kazandırdığı için teşekkür etmek istiyoruz. Burası huzur dolu. Yemekler çok güzel. Somon balığı ve tatlı harikaydı. Türkiye zaten harika bir ülke. Yemekleri çok lezzetli. Hizmet de çok güzel ve temiz. Böyle güzellikler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ederiz. Tekrar geleceğiz" dedi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SİVASLI 7 ay önce Şikayet Et
    Valla onların yerinde ben olsam bende teşekkür ederim. 1000 vereceksin 30.000 liralık alışveriş yapacaksın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR