Eczanede fenalaşan çocuğun kahreden ölümü

Kocaeli Derince'de annesi eczaneden ilaç aldığı sırada fenalaşan 2 yaşındaki Sinay Mina, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2023 16:26 GÜNCELLEME 19.12.2023 16:29 ÜLKE'DE BUGÜN
Eczanede fenalaşan çocuğun kahreden ölümü
Eczanede fenalaşan çocuğun kahreden ölümü

Edinilen bilgiye göre, İbni Sina Mahallesi Şeker Sokak'ta yaşayan Talip ile Emine Mintemur çiftinin 2 yaşındaki kızı Sinay Mina, yüksek ateş sebebiyle rahatsızlandı. Annesi tarafından hastaneye götürülen Sinay Mina, muayenenin ardından ilaç almak için gittikleri eczanede fenalaştı. Tekrardan hastaneye kaldırılan Sinay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sinay Mina'nın yüksek ateş sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Sinay'ın cenazesi, Muratevler Cami'de kılınacak namazın ardından Derince Şehitlik Mezarlığında toprağa verilecek.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun ölümünde en büyük pay onu muayene edip de çocuğun bu kadar ölüme yakın olduğunu anlamayan (veya daha doğrusu anlamak istemeyen) doktorundur.
    Cevapla
  • erzincanlı 4 ay önce Şikayet Et
    rabbim ailesine sabır versin.cennete gitti yavrucak.
    Cevapla
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Yüksek ateş vardı neden müşahadeye alınmadı, ateşi düşürülüp öyle gönderilmedi, ihmal mi var, araştırılmalı, üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR