Kocaeli'de sel sularına kapılan muhtarın cansız bedeni bulundu!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, 2 gündür etkili olan sağanak sırasında sele kapılan eski muhtar Mustafa Gedikli'nin cansız bedeni bulundu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 16.10.2026 11:22 GÜNCELLEME 16.10.2026 21:12 ÜLKE'DE BUGÜN
Kocaeli'de sel sularına kapılan muhtarın cansız bedeni bulundu!
Kocaeli'de sel sularına kapılan muhtarın cansız bedeni bulundu!

Olay, dün Başiskele ilçesi Kullar bölgesi Yaylacık Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Bölgede etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle mahallenin eski muhtarı Mustafa Gedikli, cipiyle sel sularına kapıldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mustafa Gedikli'nin aracı.

Dün öğle saatlerinde başlatılan arama kurtarma çalışmaları, gece boyunca devam etti. Ekipler, çalışmalarını Kilez Deresi’nin denize döküldüğü bölge ve yakın çevresinde yoğunlaştırdı.

Eyüp'ün sır ölümü! Savcı mütalaasını açıkladıEyüp'ün sır ölümü! Savcı mütalaasını açıkladı

Kocaeli'de dev istinat duvarı birkaç saniyede yerle yeksen oldu!Kocaeli'de dev istinat duvarı birkaç saniyede yerle yeksen oldu!

Yer: Sakarya! İmam ve cemaat camide mahsur kaldı Yer: Sakarya! İmam ve cemaat camide mahsur kaldı

Evlat acısı yaşayan Atilla Taş'tan ilk açıklama  Evlat acısı yaşayan Atilla Taş'tan ilk açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve AFAD ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü arama çalışmalarının, derenin denize yakın kesimlerinde aralıksız sürdüğü ve gün içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği öğrenilmişti.

CESEDİ BULUNDU

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde sel sularına kapılıp kaybolan eski Yaylacık Mahallesi Muhtarı Mustafa Gedikli’nin, deniz polisi ekipleri tarafından İzmit Körfezi’nin Yarımca açıklarında denizde cansız bedeni bulundu. Gedikli’nin sel sularıyla dereden denize sürüklendiği değerlendiriliyor. Deniz polisi ekipleri tarafından sudan çıkarılan Gedikli’nin cansız bedeni morga kaldırıldı. 

Mustafa Gedikli'yi arama çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL