Güneşli'de dev yatırım! Yüzde 90'ını Araplar aldı

Merosa Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen “Güneşli Tower Projesi” 35 milyon dolar yatırımla hayata geçti. Proje başlamadan yüzde 90'ını Araplar satın aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.05.2017 15:33 GÜNCELLEME 18.05.2017 15:34 Konut
Güneşli'de dev yatırım! Yüzde 90'ını Araplar aldı
Güneşli'de dev yatırım! Yüzde 90'ını Araplar aldı

Uluslararası gayrimenkul, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Merosa Şirketler Grubu, Güneşli’de yer alan “Güneşli Tower Projesi”nin lansmanını geçtiğimiz günlerde Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen bir toplantı ile yaptı. 35 milyon dolar yatırımla hayata geçen projede 82’i adeti 1+1; 26’ı adeti de 2+1 olmak üzere toplamda 108 daire yer alıyor. 

Merosa Güneşli Tower, sakinlerinin her ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı... Projede açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, spor salonu, sauna ve hamam da yer alıyor. Projenin zemin katında ise alışveriş merkezi ve 6 adet ticari ünite yer alacak. 

 “Projeye başlamadan yüzde 90’ını Araplar satın aldı”

Merosa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, Güneşli Tower projesi ile çevreye duyarlı, doğa dostu bir yaşam vaat ettiklerinin altını çizdi. Katipoğlu, daha projeye başlamadan dairelerin yüzde 90’ını Araplara sattıklarını da belirtti. Katipoğlu konuşmasında doğru tanıtım, doğru proje ve yapılan işte kalite olduğunda istenilen sonucun da başarıyla geldiğine dikkat çekti.

1 milyar dolar yatırım

Merosa Projeleri’nin ana yüklenicisi olan ELBE İnşaat CEO’su Erdem Top ise yaptığı konuşmasında,  MEROSA’nın 1 milyar dolar tutarında yatırımı Türkiye’ye getirdiğine dikkat çekerek bunun önemine vurgu yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR