Konya'nın "tavuklara fısıldayan adamı"

Konya’da 15 yıldır lokanta işletmeciliği yapan Nafiz Temel çektiği videolarla, "tavuklara fısıldayan adam" olarak tanınmaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2024 12:33 GÜNCELLEME 13.10.2024 17:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Konya'nın "tavuklara fısıldayan adamı"
Konya'nın "tavuklara fısıldayan adamı"

Dede ve baba yadigarı aşçılık mesleğini 15 yıldır devam ettiren Nafiz Temel, Konya'da lokanta işletiyor. 

Hayvan sevgisinin küçük yaşlardan beri kendisinde olduğunu söyleyen Temel, tavuklarla ilgili çektiği videoları sosyal medyada paylaşıyor. 

Videoları geniş kitlelere ulaştırmayı başaran Temel, ilde "tavuklara fısıldayan adam" olarak biliniyor. Temel, çektiği videolarda kimi zaman tavukları aracıyla gezdiriyor kimi zaman ise onlara şarkı söylüyor. 

Tavukçuluk işine başlama hikâyesini anlatan Temel, “Tavukçuluk işi dededen toruna gelen mesleğimiz. Rahmetli dedemiz ve babamız düğün pilavlarına giderdi. Çalıştıkları yerlere ben de küçükken yardım etmek için giderdim. Onlardan görerek yetiştim, yani çekirdekten yetiştim.” ifadelerini kullandı. 

"ARABAMIN İÇİNDE TAVUĞUMLA KESİME GİDİYORUZ"

Sosyal medyada yayınladığı videoları özellikle çocuklar tarafından ilgi çektiğini belirten Temel, "Kendi tavuklarımla pazar günleri videolar çekerek paylaşımlar yapıyorum. Beni takip edenler de çok beğeniyor. En çok beğendiğim video da 'Arabamın içinde tavuğumla kesime gidiyoruz' diye müzik açarak bir paylaşım yapmıştım. Bu videomu da 1 hafta içerisinde 10 milyona yakın izleyen oldu. İnsanlar seviyor, daha çok çocuklar seviyor. Buraya geldiklerinde benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar” şeklinde konuştu.

"TAVUKLARA FISILDAYAN ADAM OLARAK ÇAĞIRIYORLAR"

Sosyal medya sayesinde işlerinin büyük bir oranda arttığı belirten Temel, “Sosyal medyanın işlerimize yüzde 100 faydası var. Konya’nın çeşitli yerlerinden paylaşımlarımızı görenler geliyor. Müşterilerimiz burada hem yemeklerimizi tadıyor hem de tanışmış oluyoruz. Çocuklar beni ‘tavuklara fısıldayan adam’ olarak çağırıyor. İşimi seviyorum. Tavukları seviyorum” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • bir bilen 4 saat önce Şikayet Et
    araçta telefonla konuşmak ne kadar suç ise canlı hayvanla kucakta araç sürüp trafiği tehlikeye sokmak aynı derecede suç olmalı. ayrıca hayvan sevgisi diye lanse etmişsiniz yahu adam tavukları döner yapmış kıtır kıtır doğruyor kızartıp satıyor siz sevgiden bahsediyorsunuz. adam tavuğu değil parayı seviyor.
    Cevapla
  • yusuf 5 saat önce Şikayet Et
    tanımıyorum bunu seyreden kafa varmi
    Cevapla
  • suphi 6 saat önce Şikayet Et
    tavuğu kesmeden önce stres atsın diye şehir turu mu attırıyorsunuz. Bunu hayvan sevgisiyle açıklamayın bari. tutarsız oluyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR