KOCAV 30. Yılını kutluyor

“Kültür Ocağı Vakfı (KOCAV), kuruluşunun 30. yılı şölenini 14 Nisan 2018 Cumartesi günü, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirecek.”

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2018 13:58 GÜNCELLEME 12.04.2018 16:20 KÜLTÜR
KOCAV 30. Yılını kutluyor
KOCAV 30. Yılını kutluyor

KOCAV, ülkelerin kalkınmasında, medeniyetlerin inşasında ve gelişmesinde, pratik hayata uygulanabilen ilmi bilginin ve bu bilgiyi üretecek münevverlerin misyonunu göz önüne alarak, Türk Milletine ve onun değerlerine yabancı olmayan, aksine milletiyle ve değerleriyle bütünleşmiş, vatansever, üzerinde yaşadığımız vatanın bütünlüğünün tartışılmaz değer olarak kabul eden, ezberci olmayan, araştırıcı ve sorgulayıcı kafaya sahip, ilim adamlarının, münevverlerin yetişmesine katkıda bulunmak maksadıyla 1987 yılında kurulmuştur. 

Seminerler, konferans, panel ve sempozyumlar, burslar, televizyon programları, belgeseller, kitaplar, dergiler, imza günleri, turnuvalar, sosyal sorumluluk projeleri KOCAV’ın etkinliklerden sadece bir kaçı... Özlenen medeniyet yolunda 30 yıldır “kul” olmanın şuuruyla ilerleyen KOCAV, kaliteden taviz vermeden istikrarlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. 

 

 

Özlenen Medeniyet Yolunda 30 Yıl…

Kurulduğu 1987 yılından bu yana istikrarlı ve samimi bir şekilde çalışmalarını sürdüren KOCAV, 30. yılını 14 Nisan 2018 Cumartesi günü, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda bir şölenle kutlayacak. 

Türk kültürüne hizmet eden birçok değerli isme plaket takdiminin de yapılacağı gece, Motif Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile renklenecek, Esat Kabaklı ve Bünyamin Aksungur’un müzik ziyafetleri ile son bulacak.

KOCAV, şölen ile Türkiye’nin dört bir yanındaki mensuplarını ve millet sevdalılarını bir araya getirecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR