“Şehir ve Kadın” konulu fotoğraf yarışmasında final!

KADEM Balıkesir temsilciliğinin öncülüğünde düzenlenen “Şehir ve Kadın” konulu fotoğraf yarışmasında final heyecanı. Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak ödül töreninde finale kalan fotoğraf sahipleri ödüllerine kavuşacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2021 17:32 GÜNCELLEME 01.10.2021 17:32 KÜLTÜR
“Şehir ve Kadın” konulu fotoğraf yarışmasında final!
“Şehir ve Kadın” konulu fotoğraf yarışmasında final!

Kadın ve Demokrasi Derneği Balıkesir Temsilciliği öncülüğünde, Balıkesir Kent Konseyi, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen “Şehir ve Kadın” temalı fotoğraf yarışmasında büyük final! 4 Ekim’de, Balıkesir’de KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı ve jüri üyelerinin katılımıyla saat: 14:00’te Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak ödül töreninde finale kalan fotoğraf sahipleri ödüllerine kavuşacak. 

Burhan Doğançay & Ekrem Yalçındağ sergisi Contemporary İstanbul’daBurhan Doğançay & Ekrem Yalçındağ sergisi Contemporary İstanbul’da

ÖDÜLLER YAPILACAK TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULACAK

Kadınların toplumsal hayatta üstlendiği farklı kimliklere dikkat çekmek ve kadının günlük hayatına sanatın gözünden yeni bir bakış oluşturmak amacıyla düzenlenen “Şehir ve Kadın” konulu yarışmada tatlı sona gelindi. Yoğun başvuru süreci ve jürinin titiz çalışmaları sonunda yüzlerce fotoğraf arasından seçilen ilk üç fotoğraf ve mansiyona layık görülen eserler yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

'Müfreze' seyirciyle buluşmak için gün sayıyor"Müfreze" seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

Amatör ya da profesyonel fotoğrafa ilgi duyan herkesin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmanın ödül töreninde finale kalan fotoğraflardan birinciye 8 bin TL, ikinciye 6 bin TL, üçüncüye ise 4 bin TL para ödülü verilecek. Törende ayrıca 10 kişiye mansiyon ödülü verilecek. Ödül töreni KADEM’in sosyal medya hesaplarından da takip edilebilecek.

Korkutan görüntü! Her yerden kafatası ve kemikler çıkıyorKorkutan görüntü! Her yerden kafatası ve kemikler çıkıyor

YARIŞMANIN JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

“Şehir ve Kadın” konulu fotoğraf yarışmasının  jürisinde Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Çimen, Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Elif Öztürk Özgöncü, Balıkesir BASAF Başkanı Erhan Alan, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Özcan, Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Balıkesir BASAF Üyesi Osman Sipahi Balıkesir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Yılmaz, Bandırma On yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve KADEM Balıkesir Temsilcisi Zeliha Kahraman yer aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR