Tiyatro Babutsa Pandemide Aşk oyunuyla perde diyor

Tiyatro Babutsa 2022-2023 tiyatro sezonuna Pandemide Aşk isimli duygusal komedi oyunuyla merhaba diyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.09.2022 13:20 GÜNCELLEME 15.09.2022 13:20 KÜLTÜR
Tiyatro Babutsa Pandemide Aşk oyunuyla perde diyor
Tiyatro Babutsa Pandemide Aşk oyunuyla perde diyor

İlke Susuzlu 'nun yazıp yönettiği oyun, bütün dünyayı etkisi altına alan Covit-19, namı diğer Corona hastalığı sürecini anlatıyor. 

Bir aşk hikayesi kurgusu içinde cereyen eden Pandemide Aşk oyunuyla ilgili yönetmen Susuzlu şu cümlelere yer verdi: "Dört duvar arasında, yasaklarla boğuşmak zorunda olduğumuz günlerde hem dünya hem de ülkemiz insanı olarak birbirimize benzer yaşadık; çok zor günler geçirdik maddi-manevi... Bazen coştuk, bazen içimize kapandık. Sıkıldık, ruhlarımız veryansın etti cinnetler geçirerek... Üzüldük, korktuk, kapana sıkışmış hissettik; çılgınlıklarla birlikte pek çok hezeyan da cabası..."

Bir apartmanda birbirine kapı komşusu olarak yaşayan ve  yasaklar sürecinde  bir serüvene yelken açan Derya ve Serdar'ın öyküsünün anlatıldığı oyunda Tülin Boz, İlke Susuzlu, Yüsra Dağgeçen, Yavuz Selim Kılıç rol alırken, ses ve ışığı Begüm Çelikkol yapıyor.

Pandemide Aşk 1 Ekim Cumartesi 20:30'da Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği prömiyerinin ardından 8 ve 22 Ekim Cumartesi günlerinde 20:30'da Şişli Tiyatrosu'nda izleyici ile buluşacak.   Biletlerin Biletix ve fırsat sitelerinden tedarik edilebileceği belirtildi

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR