İzmir kahveye doyacak! 3 günde 3 büyük konser

İzmir’in en sevilen etkinliği olan İzmir Coffee Festival bu sene 6. kez kahve severler ile buluşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2022 17:16 GÜNCELLEME 07.10.2022 17:23 KÜLTÜR
İzmir kahveye doyacak! 3 günde 3 büyük konser
İzmir kahveye doyacak! 3 günde 3 büyük konser

İzmir Arena’da 7-8-9  Ekim tarihlerinde düzenlenecek İzmir Coffee Festival’de kahveye ilişkin bilgilendirici workhoplar ve söyleşiler düzenlenirken eğlenceli sahne şovları ve birbirinden ünlü sanatçılar konser verecek. 

Loc Festivals tarafından 6. Kez düzenlenen İzmir Coffee Festival, bu yıl enerjik ve eğlenceli içeriklerle katılımcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. 3 gün boyunca devam edecek festivalde kahvenin sihirli dünyası, ücretsiz söyleşi ve workhoplar ile katılımcılara anlatılacak. Yaklaşık 120 farklı firmanın stand açacağı festivalde katılımcılar tüm standları gezerek çeşitli kahveleri ücretsiz tatma şansı yakalayacak. Festivalin ilk akşamında ise Feridün Düzağaç konseri gerçekleşecek. İkinci gününde ise sevilen sanatçı Nil Karaibrahimgil konser verirken festivalin son gününde Ozan Doğulu’nun Dj performansıyla festival son bulacak. 

"BU YIL 45 BİN KİŞİYİ AĞIRLAYACAĞIZ"

LOC Festivals’ın Kurucu ortakları Şahin Aydogan ve Volkan Sönmez İzmir’de 6. Kez kahve festivalini düzenlemenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Tarih boyunca kahve ve kahvenin yolculuğunda önemli liman kenti olan şehrimiz kahvenin yolculuğuna da katkı sağlıyor ve sektöre yön veriyor . Biz de  şehrimizin sektöre hakim pozisyonunun bilinci ile  2016  yılından günümüze aynı yerinde, aynı tarih döngüsünde  her yıl büyük coşku ile gerçekleştirdiğimiz festivalimizi bu yıl 6. Kez kahve severler ile buluşturmaya hazırlanıyoruz.  

Bölgesel bir  etkinlik olarak ortaya çıkan Festivalimiz artık uluslararası marka ve ziyaretçi çekim merkezi haline gelmiştir.  Başta Şehrimiz ve bölgemiz olmak üzere  Türkiye’nin birçok yerinden gelen ziyaretçilerimiz ile Avrupa, Asya ve Arap yarım adasından ilgi ile festivalimizi takip eden ziyaretçilerimiz  aynı festivalde buluşuyor. Birbirinden değerli markaların katılımı ile gerçekleşecek  festivalimizde tüm zamanların ziyaretçi rekorunu kıracağımıza inanıyoruz ve 45.000 üzerinde  ziyaretçi bekliyoruz .

Festivalde ; ücretsiz kahve tadımları, workshoplar , söyleşiler  konserler, sahne şovları ve daha bir çok etkinlik yer alacak. İşini her zaman ciddiye alarak ve titizlikle yapan ekibimiz tüm detayları tek tek gözden geçiriyor. Böylelikle biz tüm düzenlemelerimizi dikkatli bir şekilde yaptıktan sonra Festival ziyaretçilerimize düşen tek şey Kahve ve Eğlence dolu 3 günün tadını çıkartmak olacaktır.” diye konuştu.   

LOC Festivals Ekibi Her sene olduğu gibi bu sene de bambaşka bir festivalde tüm kahve severleri kahve ve eğlence dolu 3 gün geçirmeye çağırıyor. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR