Medyanın sevilen isimleri Sultangazi’de

Sultangazi Belediyesi; Aşık Veysel Kültür Sanat Sezonu kapsamında TGRT Spikeri Mehmet Aydın ve Radyo Programcısı Hopdedik Ayhan’ı ağırladı. Umut Öztürk moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye özellikle gençlerin ilgisi yoğun oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2022 16:33 GÜNCELLEME 02.12.2022 16:33 KÜLTÜR
Medyanın sevilen isimleri Sultangazi’de
Medyanın sevilen isimleri Sultangazi’de

Sultangazi Belediyesi, Aşık Veysel Kültür Sanat Sezonu kapsamında söyleşiden seminere, konserden çocuk tiyatrolarına bir çok etkinliği ilçe sakinleriyle buluşturuyor. Etkinlik kapsamında ilçe sakinlerini sevilen isimlerle bir araya getirmeye devam ediyor.

TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın ve Radyo Programcısı Hopdedik Ayhan, Hayatımız İletişim adlı etkinlikle Sultangazililerle bir araya geldi. Umut Öztürk moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide günümüz medyası enine-boyuna ele alındı.

SPİKER AYDIN MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

 TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, medyaya dair merak edilenlere yanıt verdi. İlerde medyada çalışmak isteyen öğrencilere yol gösteren Aydın, mesleğin sorumluluklarını ve zorluklarını da anlattı. Mesleki tecrübelerini de gençlerle paylaşan Aydın, sorulara da yanıt verdi.

HOPDEDİK AYHAN’DAN SAMİMİ SOHBET

Yılların deneyimli radyo programcısı Hopdedik Ayhan, geleneksel medyanın yanı sıra dijital medya ve iletişim konusunda da konukları bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirdi. Hopdedik Ayhan, dijital medyanın önemini bir kez daha vurgularken çocuklara ttelefona kendilerini çok kaptırmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR