Şarkıcı Doğuş'un DNA testi sonucu çıktı

Şarkıcı Doğuş'un öz babası olduğunu iddia eden 22 yaşındaki Seyid isimli gencin, yüzde 99,99 oranla Doğuş'un oğlu olmadığı anlaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2023 17:32 GÜNCELLEME 09.01.2023 17:35 KÜLTÜR
Şarkıcı Doğuş'un DNA testi sonucu çıktı
Şarkıcı Doğuş'un DNA testi sonucu çıktı

Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Doğuş'un babalık davasında flaş bir gelişme yaşandı. Kendisini mahkemeye veren ve öz babası olduğunu iddia eden 22 yaşındaki Seyid isimli gencin, babası olup olmadığını öğrenmek için DNA örneği veren şarkıcı Doğuş'un, DNA sonucu belli oldu.

Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay'ın ulaştığı DNA sonucunda, kıl ve kan örneği veren Doğuş'un, örnek veren Seyid ile hiçbir bağının olmadığı tespit edildi.

"FENOMEN BİR ÇOCUK"

Doğuş, geçtiğimiz hafta  konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: 

"Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda birtakım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair...

Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Maksat gündeme gelmek bu haberler paparazzi oldu.
    Cevapla
  • kul ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    binlerce çocuk mu okutuyorsun gel onlarca diyelim
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyorsun.? Sen onu birak sen kac ki$i okutuyorsun.?Hadi bunuda gec günde kac fakire sadaka veriyorsun.? Hic kimse degilmi o zaman kapa ceneni.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR