Insurtech Ideathon Fikir Yarışması'na başvurular başladı

Medeniyet Teknopark öncülüğünde düzenlenecek olan Insurtech Ideathon Fikir Yarışması'na için başvurular başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2024 17:38 GÜNCELLEME 25.03.2024 17:38 KÜLTÜR
Insurtech Ideathon Fikir Yarışması'na başvurular başladı
Insurtech Ideathon Fikir Yarışması'na başvurular başladı

Medeniyet Teknopark öncülüğünde düzenlenecek olan Insurtech Ideathon Fikir Yarışması'na için başvurular başladı. Yarışma ile geleceğin sigorta dünyasını şekillendirecek yenilikçi fikirlerin ortaya çıkarılması hedefleniyor. 22 Nisan'a kadar başvuru yapılabilecek etkinlikte kazananlar, 11 Mayıs'ta belli olacak.

Medeniyet Teknopark ve Aveon Global'in iş birliğiyle düzenlenen yarışmada Birinciye 85.000 TL, ikinciye 65.000 TL üçüncüye ise 50.000 TL değerinde ödül verilecek. Ayrıca, katılımcılar fikirlerini paylaşırken iş dünyasının önde gelen isimleriyle de etkileşim fırsatı bulacak.

"GELECEĞİN SİGORTA DÜNYASINI DÖNÜŞTÜRMEYE ADAY POTANSİYEL FİKİRLERİ KEŞFETMEK İÇİN ÖNEMLİ OLANAK"

Yarışmaya ilişkin konuşan Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, "Teknopark olarak, inovasyon ve teknolojinin gücüne inanıyor ve geleceğin endüstrilerini şekillendiren fikirlere destek veriyoruz. InsurTech Ideathon'u düzenleyerek, genç girişimcilerin sigorta sektöründe yenilikçi çözümler üretmesine olanak tanıyoruz. Bu etkinlik, geleceğin sigorta dünyasını dönüştürmeye aday potansiyel fikirleri keşfetmek için bir platform sağlıyor. Yarışmaya katılacak tüm gençleri ve takımları cesaretlendiriyoruz. Geleceği bugünden inşa etmeye hazırız" dedi.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR