İspanya'nın tutkulu sesi Buika Türkiye'de konser verecek!

Gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında gösterilen şarkıcı Buika, farklı kültürleri bir araya getirdiği, flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın harmanlandığı sınırları aşan görkemli müziğiyle Türkiye'de konser verecek.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 15:42 GÜNCELLEME 09.05.2024 15:42 KÜLTÜR
İspanya'nın tutkulu sesi Buika Türkiye'de konser verecek!
İspanya'nın tutkulu sesi Buika Türkiye'de konser verecek!

Latin Grammy ödülü sahibi dünyaca ünlü sanatçı Buika, yakın zamanda Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Piu Entertainment'in üstlendiği turne kapsamında Türkiye'ye gelmeye hazırlanan İspanyol şarkıcı, 22-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir'de sahne alacak.

Flamenko, soul, afrika, r&b, rumba ve cazın da içinde bulunduğu farklı tarzlarda müzik yapan İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, sakinlik, barış, özgürlük, tutku gibi temaları müzik tutkunlarıyla buluşturuyor.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR