Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2024 08:43 GÜNCELLEME 14.05.2024 09:28 KÜLTÜR
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi 15 Mayıs Çarşamba günü öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedilecek.

Ayten Göçker kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Ayten Göçker'in biyografisi...Ayten Göçker kimdir ve aslen nerelidir? Eşi kim? Ayten Göçker'in biyografisi...

AYTEN GÖKÇER KİMDİR?

Ayten Gökçer, 26 Ocak 1940 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1952 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'nın bale bölümüne başlayan Gökçer, 1958 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sanatçı kadrosunda göreve başladı. 1964 yılında tiyatro oyuncusu Cüneyt Gökçer ile dünya evine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var.

KAYNAK : DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • Ankara006 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ALİ YILMAZ 1 ay önce Şikayet Et
    Bir de dip not düşeyim; bunu benden öğrenin kültür seviyemiz inancımız gibi diplerde gezindiği için kimse bilmez.1970 ler belki 80 ler Sovyetler de inançlar yasak gizli ibadet yapılıyor rahmetli turneye gittiği vakit bavuluna koyduğu kuranı kerimi orada dağıtıyor.siz de buradan ahkam kesiyorsunuz.yazıklar olsun.hikaye uzun fakat satırlar kısa; yetmiyor.güzel insanlardan özür dilerim.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanoğlu bu dünyaya göçmek için gelir, fenadan bekaya geçmek için gelir, HAKK ile batılı seçmek için gelir, madde ile manaya bakmak için gelir. HAYAT BİN KAYS EL HARRANİ HAZRETLERİ
    Cevapla
  • aklı evvel 1 ay önce Şikayet Et
    Ömür tamam olup defter dürülür, sırat köprüsü ve mizan kurulur, HAKK'IN huzuruna kullar derilir, buyruğu tutulur ferman eğlenmez. AZİZ MAHMUD HÜDAYİ HAZRETLERİ Buna fani dünya derler, durmayıp daim döner, insanoğlu bir fenerdir, nihayet bir gün söner. İSMAİL FAKİRULLAH HAZRETLERİ HAKK TEALA HAZRETLERİNİN EVLİYALARI olan güzel kulları ne kadar güzel ve de manidar söz söylemişlerdir.
    Cevapla
  • EBUBEKİR BALCI 1 ay önce Şikayet Et
    YAZDIKLARINDAN hiçbir şey anlamadım
    Cevapla
  • Ebru 1 ay önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ışık mi
    Cevapla
  • Zafer13 1 ay önce Şikayet Et
    Allahtan geldik, Allah'a döneceğiz. Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Acemiizi 1 ay önce Şikayet Et
    Topraktan geldik toprağa gideceğiz Adem Peygamber gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR