Barış için pedal çeviren gezgin Kütahya'da

Bisikletiyle yola koyulan ve barış için pedal çeviren Metin Sert, Kütahya'nın Domaniç ilçesine geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.09.2024 11:44 GÜNCELLEME 05.09.2024 12:06 ÜLKE'DE BUGÜN
Barış için pedal çeviren gezgin Kütahya'da
Barış için pedal çeviren gezgin Kütahya'da

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hayriye köyünde doğan ve Almanya'da yaşayan Metin Sert, bisikletiyle Domaniç'e geldi.

Sert, özellikle Domaniç dağlarına hayran kaldığını belirterek, turuna Manisa Salihli, Kuşadası, Foça, Dikili, Ayvalık, Erdek, Bursa ve yeniden İnegöl'de son vereceğini ifade etti.

Son üç yıldır elektrikli bisiklet kullanan Sert, özellikle yokuşları çıkarken bu bisikletin sağladığı rahatlıktan çok memnun olduğunu söyledi. Sert, Domaniç dağlarına kolayca aşabilmesini de elektrikli bisikletine borçlu olduğunu belirtti.

Bisikletinin arkasında taşıdığı barış bayrağı ile dikkat çeken Metin Sert, bu yolculuğunun sadece bir gezi değil, aynı zamanda bir mesaj taşıdığını vurguladı. “Herkes savaş diyor, ben barış diyorum” diyen Sert, Gazze ve Ukrayna'da yaşanan insanlık dışı olaylardan bahsederek, dünyanın son 20 yılda savaşlarla çevrili olduğunu ve barışı savunduğunu ifade etti.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • EMRE 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırlı yolculuklar dilerim. Türkiye turu da yaparsınız inşaallah
    Cevapla
  • Yani 2 hafta önce Şikayet Et
    Herkes savaş mı diyor Çevreni değiştirip barışçıların arasına katıl senin için daha iyi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR