Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"

Seren Serengil'in sunucusu olduğu magazin programında şarkıcı Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki tartışmanın kaynağı konuşuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2017 13:20 GÜNCELLEME 22.05.2017 16:43 Magazin
Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"
Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"

Sunucu Seren Serengil, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki yaşanan tartışmayla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

"YOK YERE TARTIŞMA ÇIKARDI!"

Serengil, programında daha önce Tayfun'un annesi ile birlikte katıldığı eski bir televizyon programından kesitler yayınladı.Yayınlanan görüntülerde; Tayfun’un annesi, şarkıcı Emrah ile ilgili “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" dediği görülüyor.

Serengil, yayınladığı görüntülerin ardından, tartışmaların gereksiz olduğunu ve Tayfun'un yok yere babası Emrah'a çıkıştığını söyledi. Seren Serengil, tartışmanın esas kaynağının ise Tayfun'un babası Emrah'tan  üzerine mülk geçirmesini istemesi olduğunu ileri sürdü.

"ÖLMENİ BEKLEYEMEM"

Serengil, Tayfun'un babası Emrah'a ;"Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir." ifadelerini kullandığını belirtti.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Gül 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklı çocuk ölmesinimi beklicek herkese yazdım ediyo o çocu ğa bir işleri acabilirdi
    Cevapla
  • Kazim 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl acıların çocuğu bu işte
    Cevapla
  • Ades 5 yıl önce Şikayet Et
    Seda sayan hanımefendi evlilik programi sunarken birkeresinde bi seyirciydi sanirim ben emraha soylerim o benim sozumu dinler senin uzerine ev aldiricam demisti tam hatirlamiyorum kime soyledigini ama seda sayana soyleyinde oglunun uzerine bi ev versin nede olsa emrah sedanin sozunu dinliyo...
    Cevapla
  • Betty 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk haklı emrah annesiyle birlikte oluyor sonrasında çocuk dünyaya geliyor... kaçamak yapan emrah çocuk mu dedi kaçamak yap diye... dinen oğlunun istikbalini garantiye almalıdır. .. hesap günü çok çetin olacak
    Cevapla
  • Adil 6 yıl önce Şikayet Et
    Seren serengilin bu konudaki samimiyeti inandırıcı gelmiyor başından beri emrahı savunma çabası içinde ne olursa olsun baba babalığını yapmalı gecikmelide olsa........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR